Kies op tijd voor goede ouderenzorg

Wanneer is het tijd om zorg in te schakelen? Deze vraag stelt u wellicht niet voor niks, want er zijn dingen in uw leven die misschien niet meer zo lekker lopen als vroeger. Misschien laat uw lichaam u steeds meer in de steek, vecht u tegen een ziekte of voelt u zich heel misschien eenzaam? Dit zijn momenten om over na te denken. Want met een beetje extra zorg kunt u al enorm geholpen zijn. Wij helpen u graag verder met deze zorgvraag. Samen kunnen we uw zorgbehoefte in beeld brengen en uw vragen bekijken.

Verschillende vormen van zorg

Zorg op late leeftijd is er in vele vormen. Wanneer het tijd is deze zorg in te schakelen, is iets heel persoonlijks. Puur en alleen leeftijd, is het niet. Vaak is het een combinatie van verschillende dingen. Wanneer de dingen niet meer zo lopen als vroeger, heeft u wellicht hulp nodig. Het gaat bijvoorbeeld om dagelijkse dingen, zoals wassen, aankleden en koken. Soms is het een groot obstakel. Soms gaat u locaties of activiteiten vermijden. Dit vermijdingsgedrag willen we zo vroeg mogelijk tegengaan. Op het moment dat u dingen gaat vermijden, heeft u eigenlijk al zorg nodig.

Goede ouderenzorg

Goede ouderenzorg is belangrijk maar helaas niet vanzelfsprekend in een welvarend land als Nederland. Voor goede zorg moet u kiezen en de juiste weg inslaan. Wij helpen u graag mee verder, want ook wij maken ons sterk voor goede ouderenzorg in Nederland. Echter heeft u wel recht op goede zorg. Dat weten wij en wij begrijpen ook dat u geleerd heeft uw eigen boontjes te doppen. Helaas moet u ook toegeven dat dit niet meer lukt de laatste tijd. Uw lichaam is minder krachtig. Dat is moeilijk te accepteren, maar juist dan is het belangrijk te kiezen voor goede zorg. Wij proberen uw leven nog zo comfortabel mogelijk te maken. Ook sociale zaken als ontmoeten, sport & spel en boodschappen halen, horen bij een comfortabel leven. Dat sociale aspect wordt vaak onderschat, maar is juist heel belangrijk in de ouderenzorg. Wij willen dat u zich prettig voelt en nog kunt genieten op uw oude dag. Kies dus op tijd voor goede zorg als u ouder wordt!