Een opleiding als reiki behandelaar?

Misschien heb je er al eens van gehoord, een reikibehandeling. Een reikibehandeling is een behandeling waarbij geprobeerd wordt om blokkades in je energie op te heffen. Dit soort blokkades kunnen namelijk zorgen voor ernstige lichamelijke- of geestelijke klachten. Het ondergaan van een reiki behandeling zorgt er dus voor dat je jezelf beter voelt op allerlei gebieden. Lijkt het je geweldig om mensen beter te maken en zou je graag meer willen weten over opleidingen als reiki behandelaar? Lees dan snel verder!

Holistisch therapeut

Zoma-opleidingen.nl biedt meerdere soorten opleidingen aan rond de reikibehandelingen. Zo kun je bijvoorbeeld worden opgeleid tot holistisch therapeut. Een holistisch therapeut helpt mensen om thuis te komen bij zichzelf. Dit betekent dat je met jouw holistische visie anderen helpt om van hun klachten af te komen. Of dit nu lichamelijke- mentale of energieke klachten zijn. Daarnaast zoek je ook naar je eigen persoonlijke ontwikkeling. Bij ZoMa kun je een proefles volgen om te kijken of het iets voor je is. 

Holistisch energetisch therapeut

Heb je al een diploma holistisch therapeut, maar zoek je naar meer diepgang in je vakgebied? Dan is het verstandig om een opleiding holistisch energetisch therapeut te volgen. Door deze opleiding is het mogelijk om patiënten met zwaardere klachten te helpen en verbreed je jouw kennis over de energie van je lichaam. 

Holistisch coach

Een andere verdieping nadat je een diploma holistisch therapeut hebt gehaald, is het worden van een holistisch coach. Een holistisch coach kan ook heel goed met cliënten in gesprek gaan, hierdoor kom je er makkelijk achter wat de aard is van het probleem. Daarnaast steun je de cliënten niet alleen meer in het weghalen van hun klachten, maar help je hen ook om hun eigen weg in het leven te vinden. Je leert dus om alles in één geheel te zien in plaats van allerlei losse problemen

Reiki trainer

Wil je anderen heel graag begeleiden naar het worden van een reiki behandelaar? Dan is het worden van een reiki trainer echt wat voor jou. Bij deze opleiding leer je namelijk hoe je anderen kunt opleiden tot een reiki behandelaar. Daarnaast leer je over enkele technieken om cursisten te helpen om zichzelf te ontdekken.  Ben je door dit artikel helemaal enthousiast geworden over reiki behandelingen en wil je graag zelf een opleiding volgen? Kijk dan snel op zoma-opleidingen.nl. Zij bieden namelijk verschillende professionele opleidingen op dit gebied.